Onafhankelijk tussenpersoon

ABE Duurzaam is een onafhankelijke tussenpersoon en volledig gericht op het midden- en kleinbedrijf.  Van oorsprong komen wij uit de agrarische sector. We behartigden de belangen van melkveehouders bij het aanvragen en uitvoeren van projecten met een SDE+ subsidie. Maar duurzaam ondernemen is natuurlijk niet alleen voorbehouden aan agrarische ondernemers, en daarom hebben wij ons werkveld inmiddels uitgebreid.

Met duurzaam ondernemen richten we ons op nieuwe verdienmodellen, kostenbeheersing én milieu-inspanningen. Met deze pijlers werken we toe naar ‘gezonde bedrijven’.

Wat ABE anders maakt

Wij zijn niet afhankelijk van andere partijen en leveranciers. Onze manier van werken is dan ook volledig transparant en ‘samen’. We hebben enorm veel kennis van subsidies en fiscale regelingen op het gebied van duurzaamheid. We helpen ondernemers door alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, en de opbrengst te garanderen. Onze missie is pas geslaagd als u volkomen tevreden bent met zowel de uitvoering van het hele project als met de winst, in tijd en geld.

Wij, de mensen achter ABE Duurzaam, zijn zelf al jarenlang ondernemer. We hebben elk ons eigen specialisme en zijn gedreven in alles wat doen. Dat maakt ons een ijzersterk team.

Wilt u kennis met ons maken?