Duurzaam ondernemen loont

Het is hard werken om een bedrijf gezond en toekomstbestendig te houden. Als ondernemer raakt u steeds meer overtuigd van het belang van duurzaam ondernemen. Zowel vanuit het oogpunt van kostenbesparing als milieuoverwegingen. Daarnaast kan een groen imago bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Met andere woorden, duurzaam ondernemen loont.

Energiebesparende maatregelen -zowel groot als klein- hebben impact. Met het opwekken van zonne-energie kunt u veel kosten besparen of zelfs veel geld verdienen.

Uw dak is geld waard

De bewustwording is er. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om uit te zoeken hoe het zit, welke mogelijkheden er zijn, wat er bij komt kijken en hoeveel investering nodig is. Vooral het idee dat u moet investeren, kan u tegenhouden om grote duurzame maatregelen te nemen. En dat is zonde, want daarmee laat u juist geld liggen. Een investering in zonnepanelen kunt u in korte tijd al terugverdienen. Sterker nog: als u het goed aanpakt, kan het u zelfs tientallen jaren geld opleveren. En dat is precies wat ABE Duurzaam mogelijk maakt. Wij zorgen dat u geld verdient, met uw dak, zonder er omkijken naar te hebben.

Benieuwd wat uw dak u kan opleveren?